2 3 4 5

Tekencursussen voor

volwassenen

1 BASISCURSUS

Een tekencursus van 10 wekelijkse lessen,

voor een nieuwe basis.

 

INHOUD

In deze serie tekenlessen leer ik je, door middel van interessante tekenopdrachten, stap voor stap, hoe je verschillende manieren van tekenen kunt toepassen. De cursus is opgebouwd uit opdrachten waar zowel de beginnende, als de meer ervaren tekenaar veel aan heeft. Je ontdekt meer mogelijkheden, ervaart meer vrijheid en ontwikkelt meer diepgang in je eigen manier van tekenen.

We besteden o.a. aandacht aan ‘voelen wat je tekent’, ‘tekenen met verlengde tekenpotloden’, ‘zonder contouren tekenen’ etc. Er wordt voornamelijk gewerkt met grafiet en gum en af en toe pastelkrijt of houtskool. 

Deze cursus is voor iedereen die zijn of haar eigen manier van tekenen een nieuwe impuls wil geven. Beginners én meer ervaren tekenaars. Ook grafisch vormgevers en kunstenaars zijn van harte welkom. 

Start: vrijdag 18 januari 2019

Tijden: 10.00 -11.30

 

Prijs: € 25,00 per les, inclusief tekenmaterialen en koffie en thee [min 3, max 8 deelnemers] 

 

2 VERVOLGCURSUS 

Voor wie? Voor cursisten die de basiscursus hebben gedaan. Een serie van 10 wekelijkse lessen

INHOUD

Je bouwt je tekenvaardigheden verder uit, én er komt meer ruimte voor je eigen verbeelding en je persoonlijke tekentaal. 

We werken met verschillende formaten tekenpapier en meerdere tekenmaterialen o.a. met grafiet, gum, houtskool, pastel en inkt.

Start: vrijdag 18 januari 2019

Tijden:

13.30 – 15.00 

 

Prijs: 25,00 €per les, inclusief basistekenmaterialen en  koffie en thee [min 3, max 8 deelnemers]

 

Eens per 2 maanden geef ik een lange tekenworkshop op zaterdagmiddag voor mensen met al wat tekenervaring, die een lange middag zelfstandig willen werken aan de hand van een gezamenlijk uitgangspunt of thema uit de kunstgeschiedenis

Data:

Hou deze website in de gaten of geef je op voor de nieuwsbrief 

Prijs € 65,00 per middag , inclusief de basistekenmaterialen, en koffie en thee [min 3, max 8 deelnemers]

Algemene  regels:

Je schrijft je per cursus in voor 10 lessen. Bij afwezigheid krijg je de inhoud van de gemiste les thuisgestuurd. Als ik zelf afwezig ben schuiven we de les naar achteren of zorg ik voor vervanging. 

 

NB Vermeld bij de vragen, opmerkingen of suggesties graag voor welke cursus je je opgeeft of meer informatie wilt.

7 + 12 =