2 3 4 5

CORONA UPDATE

OMDAT WE NIET VOLDOENDE AFSTAND KUNNEN HOUDEN IN MIJN ATELIER, KAN IK VOORLOPIG GEEN GROEPSLESSEN GEVEN HELAAS, DEZE CURSUS VOOR KINDEREN VAN 9 – 13 JAAR GAAT DUS VOORLOPIG OOK NIET DOOR

VRIJDAGMIDDAG

10 LESSEN 

Inhoud van de lessen

In de Tekenkamer leren de kinderen werken met verschillende, maar professionele tekenmaterialen, zoals houtskool, pastelkrijt, grafietpotloden, inkt etc.

Elke les is een klein avontuur. De opdrachten zijn verfrissend en anders dan ze gewend zijn. Ik besteed aandacht aan verbeelding én tekentechnieken. Ook leren ze hoe je het best gebruik maakt van verschillende tekenmaterialen, maar er is ook veel ruimte om te experimenteren met de nieuwe tekenmaterialen.  Centraal staat het plezier in tekenen!

Voorbeelden van onderwerpen zijn: tekenen op gevonden tekenpapier, het kunstenaarsboek, zelfportretten met dieren, net ontdekte zeedieren,  droomlandschappen, hele speciale potplanten, tuinen á la Monet, absurde combinaties á la  Erwin Wurm etc. De kinderen mogen zelf ook onderwerpen aandragen.

Adres: Praubstraat 23,  Zwolle 

Tijden: 15.30 – 17.00 uur

Prijs: € 15,00 per les, inclusief alle tekenmaterialen en papier + drinken en wat lekkers!

NB

Een deelnemer schrijft zich in voor een serie van 10 wekelijkse lessen of bij later inschrijven: de resterende lessen van die serie.

Er is geen tekenles tijdens de schoolvakanties regio Noord.

Voor de lessen in de Tekenkamer geldt dat als ik niet aanwezig kan zijn, ik zorg voor verplaatsing van de les naar een andere datum of voor vervanging.

Als de deelnemer zelf afwezig is, krijgt hij/zij de beschrijving van de gemiste les[sen] per mail toegestuurd.

Graag aanmelden via mail@emmybergsma.nl of contactformulier

Ik geef mijn zoon/dochter op voor de wachtlijst

14 + 7 =