2 3 4 5

CORONA UPDATE

OMDAT WE NIET VOLDOENDE AFSTAND KUNNEN HOUDEN IN MIJN ATELIER, KAN IK VOORLOPIG GEEN GROEPSLESSEN GEVEN HELAAS, DEZE CURSUS VOOR JONGEREN GAAT DUS VOORLOPIG OOK NIET DOOR. 

Een speciale korte cursus voor jongeren van 14 tot en met 17 jaar. In 5 workshops leer je mensfiguren te bekijken en te tekenen. Je maakt kennis met verschillende kunstenaars, die een eigen manier hebben om een gezicht te tekenen of een lichaam vast te leggen op papier. Je gaat ze af en toe ook nadoen, maar je krijgt alle ruimte om aan elke tekening ook je eigen persoonlijke draai te geven. Je gaat veel schetsen en oefenen met contrast, lijnen, verhoudingen enzovoorts, en alle oefeningen helpen je om trefzekerder te worden. Het is een cursus waar je nog lang plezier van zult hebben. We werken vanaf foto’s, met spiegels, uit het hoofd, en om de beurt zit je ook wel eens een klein deel van de les model.

Start cursus – ?

De lessen zijn wekelijks. In de schoolvakanties van regio Noord is er geen tekenles.  Als je een keer niet kan, krijg je, op verzoek, de lesstof per mail thuis gestuurd

Tijd : 16.30 – 18.00 uur

Prijs 17,50 per les, materialen zijn inbegrepen, stuur een mailtje naar mail@emmybergsma.nl  als je mee wil doen! Of vul het contactformulier in:

5 + 15 =